top of page

Spännande arbete pågår!

En av de roligaste uppgifterna som jag har är att skapa den grafiska ramen kring utställningen. Bildmaterialet från konstnären har kommit, likaså titlar och text.

Nu är det min tur!

Se helheten och hur den skall bäst presenteras. Var skall fokus ligga? Finns det en bild som kan vara den bärande i presentationen? Titel på utställningen? Färger, typsnitt etc. Allt detta har en stor betydelse i hur publiken tar emot informationen, vi är mycket mer mottagliga för hur denna grafiska information ser ut än vad vi föreställer oss.

Att få till en helhet är alltid målet. Att få det till en mottagningsbar information som publiken vill ta till sig. Kan man koppla det till en aktuell trend? Hur ser kunderna ut? Kan eller bör man rikta sig åt något håll? Ungdomar? High end?

Hemsida, vernissagekort, Facebook, Instagram, e-postutskick och annonsering, allt ska hänga ihop.

Ni som tror att galleristen sitter och drömmer bakom skrivbordet har fått reda på vad som egentligen händer i tystnaden.

Förpackningen är allt inför en lyckad utställning.

Kommande utställning.
bottom of page