top of page

1993 - 30 - 2023 trettio års utställningsverksamhet.

Så är jag där, 2023, åren har flygit fram, 30 år, utställningarna har avlöst varandra, relationer har kommit och gått. Många gånger har tänkt skriva dagbok om alla möten och samtal som har förekommit på Sibyllegatan 20, men det har stannat vid att bli minnen.

Jag tror att det konstnärliga rummet som är galleriet har varit en själslig fristad för besökaren som kanske varit på väg mot ett viktigt mål men som inte kunnat göra annat än att kliva in genom dörren och därmed ge sig själv andrum. Förvånansvärt öppna och personliga samtal har förts, ibland nästan likt det som en präst kan möta.


CAMILLA GRYTHE

Att få förmedla ett konstverk till en kund som uppskattar det för dess egna kvaliteter och inte av andra anledningar har alltid varit min största belöning; det unga paret som flyttar ihop och köper sin första målning, föräldrarna som ger sin dotter ett konstverk av favoritkonstnären eller affärsmannen som köper konstverket med kommentaren "om inte min fru gillar den kommer den hänga på mitt kontor".

Jag vill manifestera detta jubileum med en exklusiv visning av Camilla Grythes måleri som är en oerhörd spännande konstnär som röner stora framgångar i Norge.
Comments


bottom of page